Семейството на Ekin-Su Cülcüloğlu пусна отчаяно изявление на фона на

...
Семейството на Ekin-Su Cülcüloğlu пусна отчаяно изявление на фона на
Коментари Харесай

Семейството на Ekin-Su пусна отчаяно изявление на фона на спора в CBB и разкри заплахи за злоупотреба

Семейството на Ekin-Su Cülcüloğlu пусна обезверено изказване на фона на възходящата реакция против звездата от Big Brother на звездите.

Това идва, когато феновете на ITV настояха, че им е „ доскучало “ от Екин-Су, откакто я дефинираха като „ подправена “. Бившата победителка на Острова на любовта Екин-Су, на 29 години, в началото беше шлагер измежду феновете на ITV, само че с течение на дните в къщата на Celebrity Big Brother те твърдяха, че са видели по какъв начин маската й се изплъзва, защото я нарекоха „ подправена “ след частта от четвъртък на емблематичното телевизионно риалити шоу.

В частта от четвъртък Екин-Су беше наречена „ подправена “ и „ смущаваща “ от съквартирантката си и някогашна звезда на This Morning, Фърн Бритън. Екин номинира някогашния си другар Луис Уолш за изпъждане, защото почитателите твърдяха, че тя го е направила единствено откакто разбра, че той не е известен измежду почитателите, откакто ги чу по какъв начин го освиркват по време на елиминациите предишния петък вечер.

На фона на нарастващат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР