Семейството на една от жертвите на чудовището“ Нотингамски нож обвини

...
Семейството на една от жертвите на чудовището“ Нотингамски нож обвини
Коментари Харесай

Семейството на жертвата на намушкването в Нотингам казва, че шефът на полицията има „кървави ръце“ след произнасяне на присъдата

Семейството на една от жертвите на „ чудовището “ Нотингамски нож упрекна Кралската прокуратура (CPS), че ги е подвела, и сподели, че полицейски началник има " ръце в кръв ".

Нападателят Валдо Калокане има параноидна шизофрения и умъртви трима души и атакува трима други в поредност от " зверства " в града. Днес той беше наказан на безсрочна мярка за настаняване в болница.

Съдия господин Джъстис Търнър сподели, че 32-годишният мъж " доста евентуално " ще бъде арестуван в болница с висока степен на сигурност до края на живота си, откакто " съзнателно и безмилостно " намушка учениците Барнаби Уебър и Грейс О'Мали-Кумар, и двамата на 19 години, и учебния надзирател Иън Коутс, 65, в ранните часове на 13 юни предходната година.

Ема Уебър, майката на Барнаби, сподели отвън съда, че „ същинската правдивост не е раздадена през днешния ден “, добавяйки, че фамилиите на жертвите на Calocane са били „ подведени “ от CPS, потвърждавайки, че са излъгали, че са се съветвали с тях, преди да издигнат обвинявания.

„ Ние се довери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР