Семейството на 36-годишния Искрен Йорданов от Русе, който почина при

...
Семейството на 36-годишния Искрен Йорданов от Русе, който почина при
Коментари Харесай

Първа версия за мистериозната смърт на българина в Белгия

Семейството на 36-годишния Искрен Йорданов от Русе, който умря при мистериозни условия в Брюксел, отхвърля версиите, че може да се е замесил в нещо нелегално или да се е самоубил.

„ Ако е в Германия, бихме предположили – живял е там, може да се замеси в нещо, само че той в Белгия отива за два дни. Кога ще успее да се замеси в каквото и да е, никого не познава там “, споделя лелята Лилия Дочева, представена от rusemedia.com. Майката е безапелационна, че синът й не може да е протегнал ръка на живота си.

„ Има детенце, което в този момент ще стане на 10 годинки, не може да се самоубил, няма по какъв начин. Той е минал през толкоз доста неща, загуби татко си дребен, още възпитаник, тъй че нямам доверие, това не може да е истина, разбирате ли, не може. Ако е предходна такава мисъл през главата му, той щеше да се обади на детето си и на някогашната си жена да ги чуе за последно. Така че това не е може да е истина, нямам доверие, нещо му се е случило, само че какво, не знам “, споделя дамата.

Трупът на 36-годишния русенец бе намерено в гаража на китайското посолство в белгийската столица, дружно с българска персонална карта, немска здравна карта и записка с български и немски телефонни номера на околните му.

Източник: Blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР