Семейство Петканови започнаха с ударното харчене на крупния си хонорар

...
Семейство Петканови започнаха с ударното харчене на крупния си хонорар
Коментари Харесай

Ето за какво ще пръснат хонорара си Петканови!


Семейство Петканови започнаха с ударното харчене на крупния си хонорар от „ Вип Брадър “. скоро ще заминат на сватбено странствуване на доста екзотично място. Те ще бъдат в компанията на кумата си Джулиана Гани и мъжа й Станимир, които също не са ходили на меден месец.

Лудия кореспондент и моделката са решили да заделят 20 бона, с цел да си създадат кефа на някоя райско местенце.

Скандалната двойка прибра общо към 200 бона от „ Вип Брадър “ поради телевизионната си женитба. Дани и Алекс имат намерение да употребяват по- огромната част от хонорара си, с цел да се снабдят с мечтания фамилен дом. В момента двамата са на квартира в столичния квартал „ Христо Ботев “ и разкриха, че битовите условия не са по никакъв начин удобни и би трябвало много да стегнат жилището, с цел да стане прелестно за живот.

Петканови към този момент търсят интензивно подобаващ апартамент за покупка. Те бързат да сключат договорката преди да изхарчат хонорарите си, защото сега Александра е безработна, а Даниел взима мижави възнаграждения от работата си.

Въпреки че към момента не са уредили живота си, двамата към този момент мисля за дете. Моделката съобщи подготвеност да зареже мераците си за тв кариера, с цел да си стои у дома и да гледа бебе. Въпреки че е единствено на 23 години, хубавицата не мисли, че е прибързала със сватбата, нито че й е рано да става майка.

Семейството на Александра към този момент даде благословията си на фамилията и елементарни на Даниел, че опозори щерка им. Родителите на лудия кореспондент също харесват снахата, само че таели вяра, че въпреки всичко сватбата била наужким, призна си той.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР