Семейство от Kазанлък разказа в ефира на Нова телевизия как

...
Семейство от Kазанлък разказа в ефира на Нова телевизия как
Коментари Харесай

Роми разграбват къща в Казанлък, властите не си мърдат пръста

Семейство от Kазанлък описа в ефира на Нова телевизия по какъв начин пред очите им се разграбва прилежащата къща. Тухла по тухла. Буквално. Набези имало и в техния парцел. Обажданията към 112 и полицията са се трансформирали във ежедневие. Резултат обаче няма.

Имотът е ситуиран в непосредствена непосредственост до индустриалната зона в града. От петък досега при набезите къщата безусловно изчезва, защото се разрушава всичко – от тухли до желязо и дървета.

„ Набезите се правят от група от роми. Оказва се, че никой не може да ги спре, защото притежателите на парцела не са се оплакали. Проблем основава фактът, че разрушават и влизат в прилежащи парцели, в това число и в нашия. Полицаите, на които звъня – идват всякога, за което им благодаря”, описа в ефира на „ Здравей, България” Цанка Иванова, която е притежател на един от прилежащите парцели.

По думите й тя се е обадила и на горещия телефон на община Казанлък. „ От там обаче обявиха, че не могат да подхващат по-сурови ограничения, защото притежателите не са се оплакали. А явно притежателят на разграбвания парцел – не реагира по никакъв начин”, показва тя.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР