Семейство от град Зиланд в щата Мичиган беше спасено от

...
Семейство от град Зиланд в щата Мичиган беше спасено от
Коментари Харесай

Куче спаси стопаните си

Семейство от г рад Зиланд в щата Мичиган беше избавено от рисков теч на отровния газ въглероден окис, с помощта на необикновеното държание на 13-годишното им куче Раскъл , заяви организация Юнайтед прес интеренешънъл.

Даян и Гари Смит забелязали, че техният домакински любим дава признаци на заспалост и се държи безусловно несъответстващо. Стопанката го викала няколко пъти, изкушавала го с лакомства, само че Раскъл стоял лежащ в кухнята и на нищо не реагирал.

Тогава семейство Смит завело кучето си от породата кокапу на ветеринар. Лекарят нищо не му разкрил, Раскъл живнал, само че когато го прибрали у дома още веднъж изпаднал в летаргично положение.

Даян се обадила по телефона на своята най-близка другарка, с цел да й показа казуса. Тогава брачният партньор на познатата подсказал на семейство Смит незабавно да изоставен дома си.

" Сигурно става дума за въглероден окис ! ", отсякъл мъжът.

Съветът бил изпълнен и кучето незабавно се оправило на свежия въздух. Оказало се, че в къщата има теч на рисковия газ от новозакупената им печка-камина.

Количествата му били дребни, с цел да задействат датчика на алармата им, само че били изцяло задоволителни, с цел да извадят от кондиция Раскъл.

Ако не била неговата реакция, рисковият газ можел в допълнение да се натрупа и да заплаши както неговия, по този начин и живота на стопаните му.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР