Семейство, което е снимало за шоуто в чужбина на Канал

...
Семейство, което е снимало за шоуто в чужбина на Канал
Коментари Харесай

Семейство в шоуто на Канал 4 твърди, че местните са изпращали смъртни заплахи и са убивали домашните им любимци, след като са се преместили в чужбина

Семейство, което е снимало за шоуто в чужбина на Канал 4 Нашите най-смели фантазии, твърди, че локалните поданици в Португалия са ги принудили да избягат след поредност от обиди тактики и хипотетичното ликвидиране на техните домашни любимци.

Лин и Ричард Епълби-Бриско напущат Обединеното кралство за първокласен живот в квартал Гуарда в Португалия с двете си деца. И по този начин четиричленното семейство реши да взе участие в шоуто, преди то скоро да се трансформира в безспорен призрачен сън.

Според двойката, когато се преместили в отдалеченото село, те се сблъскали с „ стихия от възмущение “ и кучето им Ку, на четири години, умря след нахлуване. Те също по този начин настояват, че локален признал, че е сграбчил котката им Поньо и нейното коте Бъбълс през януари, откакто козите им са били отровени. Лин упрекна селяндур, че е заплашил да ги нарани по гърба, че е наранил домашните им любимци.

Майката на две деца сподели: „ Просто не можех да устоя повече и това беше най-ниската ми точка. се опасявах да бъда самичък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР