Семейство Ганчеви трябва да отговорят защо са се оттеглили, това

...
Семейство Ганчеви трябва да отговорят защо са се оттеглили, това
Коментари Харесай

Филипов: Белчев може да остане, ако класира отбора за Европа

" Семейство Ганчеви би трябвало да отговорят за какво са се отдръпнали, това си е тяхно право. Както за всички, по този начин и за нас, тяхното отдръпване беше изненадващо ". Това разгласи изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Миналата седмица Гриша Ганчев трансферира своите акции безплатно на фондация „ Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука “, а през днешния ден Филипов и Стоян Орманджиев дадоха детайлности към протичащото се в клуба. " Дали Стамен Белчев ще остане треньор, ще се реши след края на сезона. Ако си извърши задачата, която е сложена пред него – класиране в Европа, той може да остане ", добави Филипов.

" В спортно-техническата част ще има промени, ще си подредим някои неща. Искаме ЦСКА да си има футболна философия, която да следва, да има изявен жанр на игра, атакуващ и преобладаващ футбол. Това ще бъде условие от клуба към треньора, треньора на втория тим, треньорите от школата. В селекцията ще се работи доста по-плавно и поредно, в случай че някой чака, че ще се изсипят милиони, защото има нов притежател, това няма да е по този начин. Искаме да имаме футболните причини да станем първенци на България и да се представяме добре в евротурнирите. Отговорност ще носим ние като управление, страши-треньорът, ще имаме и скаутско звено, което ще филтрира нужните футболисти за клуба ", сподели Филипов.

" Клубът редом ще работи в три посоки – едното е възстановяване на инфраструктурата, нов стадион и базата в Панчарево. Мястото за ДЮШ е отредено, ще бъде построена съвременна европейска база за нашите деца. Другото е развиването на тима и третото е развиването и структурирането на клуба ", добави той.

" Изискванията към футболистите доста ще се завишат. Да има дисциплинираност, да има ред ", сподели още Филипов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР