Семейство Джаферович са безспорно едно от най-симпатичните и харесвани в

...
Семейство Джаферович са безспорно едно от най-симпатичните и харесвани в
Коментари Харесай

В дома на сем. Джаферович: Трябва да сме единни, да се стегнем

Семейство Джаферович са несъмнено едно от най-симпатичните и харесвани в България.

Чаровните Евгения и Ваня Джаферович споделиха в прям диалог за терзанията от изключителното състояние, проблемите в стопанската система и съхраняването на фамилията. 

Виж още:

" Трябва да мислим за това, като за едно общо цяло. Трябва да сме единни, а не да се разхождаме по улиците ", счита Ваня.

Двойката не поддържа и теориите на конспирациите си. За тях те са нелогични, защото целия свят си стои у дома. Те схващат тежката обстановка, само че се надяват тя да завърши скоро. Смятат, че най-важно е да пазим околните си. За това и съблюдават всички ограничения.

" Трябва да се стегнем - вършим го поради тях, поради нас. Не е елементарно, само че би трябвало да се оправим ", споделя Евгения.

Виж още:

Те прекарват времето у дома дружно с децата. Когато на всички обществената изолираност пристигна прекалено много, отиват на някоя далечна поляна, с цел да подишат чист въздух. Позволили са си това " бягство " два пъти. 

От отдалеченото образование Ваня Джаферович вижда позитивното - дружно с щерка си хърватинът учи българската писменост.

Тъй като Ваня е католик, а Евгения - православна християнка, в фамилията честват и католическия, и православния Великден.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР