Семейство Джаферович са безспорно едни от най-търсените инфлуенсърски семейства у

...
Семейство Джаферович са безспорно едни от най-търсените инфлуенсърски семейства у
Коментари Харесай

"Стига вече с тези навлеци": Бесен хейт срещу сем. Джаферович, ето причината

Семейство Джаферович са несъмнено едни от най-търсените инфлуенсърски фамилии у нас. Интересът към тя е сериозен от страна на разнообразни медии и рекламни организации, а фамилията откликва на огромна част от поканите. 

Миналата година бе сложна за фамилията, най-много поради голямата хейт вълна, която ги заля по време и след присъединяване на Жени в " Игри на волята ". Гримьорката кърси имиджа си всеки на ден с разнообразни изявления в Instagram, само че наподобява, че някои хора не не помнят нищо.

Виж още: Новороденото не е спънка: Джулиана Гани и Теодор Гецов дивеят в дискотека

В центъра на вниманието в този момент е Ваня Джаферович, който ще води тазгодишния сезон на Survivor. Част от потребителите обаче пишат, че им е писнало да гледат представител на фамилията. " Призовавам почитателите на " Сървайвър " да бойкотират предаването! Стига с тия навлеци Джаферович! От едната си отдъхнахме, задава се вторият! Призовавам всеки, който е засегнат от избора на тоя водещ, да не гледа това предаване така и така конкурентните малките екрани в същото това време не си поплюват! ", написа гневна потребителка.

Друга желае Владо Карамазов да се завърне като водещ на шоуто, а трета потребителка дава отговор, че Джаферович влиза, тъй като Жени не му е " донесла някой грош " от Игрите. " Беше, само че на Джаферович булката не можа да му донесе и пукнат грош, макар, че цели три месеца се пъна, мъчи, боледува,смята, пресмята... завалийката криви ѝ излязоха сметките, та по тази причина да се опитва и той! ". 

Виж още: А Алекс Петканова по кое време? MrBeast оказа помощ на 1000 незрящи да прогледнат 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР