Семейна драма потресе Ботевград. Жена беше убита от мъжа си,

...
Семейна драма потресе Ботевград. Жена беше убита от мъжа си,
Коментари Харесай

Жестока драма в Ботевград! Мъж наръга смъртоносно жена си и се самоуби

Семейна драма потресе Ботевград. Жена беше убита от мъжа си, след което и той бе открит мъртъв.
Сигналът за жена с прободна рана на улица в кв. „ Васил Левски” в града е подаден към 17:30 часа. На място неотложно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Те единствено са намерили тялото и открили самоличността на 37-годишната жена. Тялото е открито близо до работното й място - шивашко ателие.
Людмил Аяров е открит мъртъв през нощтта в фамилното им жилище. От Министерство на вътрешните работи допускат, че той се е самоубил с ловно оръжие, което е имал законно.
Аяров е намушкал брачната половинка си Камелия Аярова в региона на шията с нож. Предполага се, че е умряла от кръвозагуба. Тя е на 37 години.
Според непотвърдени данни бруталното ликвидиране е осъществено, откакто мъжът схваща, че жена му е изневерила. Тя е имала дългогодишна връзка с различен мъж.
Людмил и Камелия са се оженили през 2005 година. Имат две деца - момиче на 14 години и момче на 9 години. През последния месец няма информация в фамилията да е имало домашно принуждение. Преди години Людмил е имал престъпна регистрация за безчинство.
Тялото на дамата беше открито на метри от шивашко ателие, в което работела. Скандалът сред дамата и мъжа обаче най-вероятно е почнал още до момента в който дамата е била на работа.
Веселин Костов подава сигнал на 112 за случая. „ Видях към този момент постфактом какво се е случило и се обадих на 112. След като видях, че идват колата за спешна помощ и полицията, видях дъщерята, която се приближаваше към тялото. Отидох, отместих я и я успокоих. Оставих я в ръцете на чиновник на Министерство на вътрешните работи. Тя имаше доста слаби дихателни дейности и аз до момента в който говорех с 112, тялото беше в локва кръв по тил. Помня, че видях едно колело, само че кола не съм видял. /…/ Дамата беше доста прекрасен човек. Имаше много клиенти в града, освен в квартала. Мъжът го познавах незадълбочено, единствено се поздравявахме, когато се засечем”, описа той.
Разправата сред Людмил и Камелия са снимани от общински камери, ситуирани на улицата, на която се е намирало шивашкото ателие.
„ Записите от камерите са предадени незабавно на полицията. Самият акт на убийството не се вижда на камерите, само че кавгата сред мъжа и дамата са заснети”, изясни заместник-кметът на община Ботевград Деян Николов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР