Селско основно училище предлага почасови“ класове за домашно обучавани деца,

...
Селско основно училище предлага почасови“ класове за домашно обучавани деца,
Коментари Харесай

Закъсалото основно училище стартира „почасови“ класове за домашно обучавани деца

Селско главно учебно заведение предлага „ почасови “ класове за домашно обучавани деца, откакто някои се борят да се върнат след Covid.

Основното учебно заведение Colwall CofE започва гъвкаво образование в опит да събере повече „ скитници на местата “ в класната стая. Деца, които сега са на домашно образование или са в всеобщото обучение, само че се борят да посещават цялостно работно време, ще дават отговор на изискванията за схемата. Училището споделя, че неговият персонализиран метод към образованието „ се стреми да поддържа учениците и да ги предизвиква да процъфтяват и да учат по най-подходящия за тях метод “.

Родителите в основаното в Херефордшир учебно заведение са посочили поддръжка за схемата. Майка на две деца Ела Бойл, на 36 години, която има един наследник в учебното заведение, споделя, че ниската раждаемост е повлияла на броя на учениците. Тя сподели: „ Аз самата съм преподавател и считам, че гъвкавото образование може да бъде от изгода за толкоз доста деца, за тези, които имат проблеми със СОП, за тези, които намират учебното заведение за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР