Селекционерът Роналд Куман включи петима дебютанти в състава на Нидерландия

...
Селекционерът Роналд Куман включи петима дебютанти в състава на Нидерландия
Коментари Харесай

Куман включи петима дебютанти в състава на Нидерландия за мачовете срещу Франция и Гибралтар

Селекционерът Роналд Куман включи петима дебютанти в състава на Нидерландия за идните квалификационни дуели за Евро 2024. Звездата Джорджинио Вайналдум се завръща в състава на " оранжевите ", до момента в който Райън Гравенберг не получи повиквателна за мачовете в края на март против Франция и Гибралтар.

Куман беше отпред на нидерландския тим в интервала 2018-2020 година, а в този момент се завръща на поста, наследявайки Луис ван Гаал.

Свен Ботман (Нюкасъл) и Брайън Броуби (Аякс) бяха включвани в състава на Нидерландия и по времето на Ван Гаал, само че не записаха нито една минута в формален мач или контрола.

Барт Фербрюген (Андерлехт), както и Матс Вийфер и Лутшарел Геертруида от Фейенорд са останалите трима футболисти, които могат да създадат дебют с екипа на нидерландския отбор по-късно този месец.

Вайналдум пропусна Мондиал 2022 в Катар поради травма, получена през август, до момента в който вратарите Яспер Силесен и Марк Флекен се завръщат в състава на Нидерландия.

Звездите Върджил ван Дайк, Нейтън Аке, Матайс де Лихт, Мемфис Депай, Ваут Вегхорст и Коди Гакпо също получиха повиквателни за идните дуели против Франция и Гибралтар.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР