Селекционерът на Южна Корея Пауло Бенто бе изключително недоволен от

...
Селекционерът на Южна Корея Пауло Бенто бе изключително недоволен от
Коментари Харесай

Бенто със сериозна атака към ФИФА преди 1/8-финала Южна Корея - Бразилия

Селекционерът на Южна Корея Пауло Бенто бе извънредно неудовлетворен от това, че неговият отбор би трябвало да играе излезе за 1/8-финалния си конфликт с Бразилия единствено 72 часа след успеха си над Португалия. Наставникът на няколко пъти акцентира, че това е непочтено по отношение на неговия тим. 
 Неймар най-вероятно ще играе против Южна Корея, удостовери Тите Неймар най-вероятно ще играе против Южна Корея, удостовери Тите
“Нямахме време да упражняваме, а е невероятно да обясня нещо на играчите, в случай че не можем да го вършим и би трябвало да играем още веднъж след единствено 72 часа. Не помня на Световното състезание в Русия 2018-а. Нечовешко е, не е вярно. Ние не сме Бразилия, които могат да си разрешат да пуснат цялостен нов тим в третия мач от групата, с цел да си починат част от играчите, които са играли досега. Направих тактиката за мача възоснова на това, което знам за тях, на видеоклипове и информацията, която имам. Играчите знаят какво би трябвало да вършат, само че би трябвало да играем още веднъж 72 часа след мача с Португалия. Не ми се коства почтено. Вече е мъчно да се конкурираме с Бразилия, които са главен любимец, а в тази обстановка още повече. Но би трябвало да вземем од внимание и какво в действителност желае ФИФА, а тя желае да облагодетелства по-силните и да прави живота сложен на по-малките тимове. Така стоят нещата и това прави разликата, ” съобщи португалският треньор. 

След това Бенто разяснява и обстановката с Неймар, който получи контузия в глезена във втория дуел и към момента не е ясно дали ще може да вземе присъединяване в дуела. 

“Ще бъде лицемерно, в случай че кажа, че е по-добре Неймар да играе. Честно казано постоянно избирам най-хубавите играчи да са на терена, само че Тите ще е този, който ще реши дали да го пусне или не, а нашата да изградим най-хубавата тактика, ” разяснява Бенто.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР