Селекционерът на тима на Хърватия Здравко Далич остана доволен от

...
Селекционерът на тима на Хърватия Здравко Далич остана доволен от
Коментари Харесай

Далич: Историческа победа, този път трябва да спечелим златен медал

Селекционерът на отбора на Хърватия Здравко Далич остана удовлетворен от обстоятелството, че тимът му ще играе за следващ път на край за интернационален трофей.

„ Искам първо да поздравя играчите и почитателите, те направиха супер конюнктура. Нашето първо полувреме не беше доста положително, само че по-късно показахме темперамент. След сребърния орден от 2018 и бронзовия от 2022 се надявам този път да е злато. Да спечелиш против Нидерландия на техния стадион, където нямат загуба от 23 години е огромен триумф, заслужена премия. Това е една от най-важните победи на националния тим, бих я нарекъл историческа “, сподели хърватинът.

„ Изиграхме ослепителен мач, каквато и беше задачата ни. Първите 20 минути бяха сложни, само че по-късно доста подобрихме представянето си. След гола на Крамарич показахме максимума от опциите си. Жалко, че допуснахме попадение в последната минута, само че по-късно демонстрирахме темперамент в продълженията “, разяснява капитанът на „ ватрените “ - Лука Модрич.

„ Феноменално! Още една историческа победа. Беше голям триумф, че се класирахме за финалната четворка, а към този момент сме и на край. Сега се надяваме да спечелим златото “, сподели халфът Марио Пашалич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР