Селекционерът на Нидерландия - Роналд Куман, вярва, че ще е

...
Селекционерът на Нидерландия - Роналд Куман, вярва, че ще е
Коментари Харесай

Куман: Сега е по-лесно, отколкото при първия ми престой

Селекционерът на Нидерландия - Роналд Куман, има вяра, че ще е по-лесно да води отбора за повторно, съобщи ДПА. Той още веднъж зае поста след тригодишна пауза.

Вторият му интервал отпред на " лалетата " стартира с сложен тест против Франция в квалификационния цикъл за Евро 2024.

" Сега е по-лесно, в сравнение с беше тогава. Има няколко играчи, с които съм работил в клубните тимове, а с 14-15 футболисти към този момент съм работил, в това число Френки де Юонг и Стивън Бергвайн ", сподели треньорът на конференция.

" Но има и нови момчета. Любопитен съм какво мислят те, какво мислим ние за тях, ще има занимателни диалози ", сподели треньорът.

" Имал съм доста диалози с капитана Върджил ван Дайк, откакто напуснах тима. Всичко ми е доста близко и познато ", сподели още той.

" Искаме да създадем този тим сполучлив, би трябвало да го сторим дружно. Силни сме, само че имаме потребност от доста работа, с цел да се представяме добре ", призна Куман.

" Нивото е високо, хубаво е да се види, че тимът прави доста неща дружно. Дори и новите се причислиха към " старите " на масата. Това е прекрасен развой ", приключи Куман.

Автор: Христо Бонински/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР