Селекционерът на националния отбор по волейбол - Пламен Константинов, заяви,

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол - Пламен Константинов, заяви,
Коментари Харесай

Пламен Константинов: 3 победи? Неочаквани, но възможни

Селекционерът на националния тим по волейбол - Пламен Константинов, съобщи, че не е невероятно " лъвовете " да реализират три победи във втората фаза на международното състезание. Той предизвести, че това ще се случи мъчно, а първият мач против Иран в петък (21 септември) ще бъде индикативен за цялостното показване на тима.

България попадна в софийската група за втория стадий от шампионата. Съперници на отбора ще бъдат Съединени американски щати, Иран и Канада, а мачовете ще се играят в " Арена Армеец ".
Три сложни противници за българските волейболисти в София Националите се надяват на пламенна поддръжка от трибуните в столицата
" Ако създадем три победи, ще е над упованията на всички, само че не е невероятно. Това им споделих на момчетата - че им липсва малко религия. Те в тази групировка не са играли на огромни шампионати и може би им липсва религия един към различен в някои по-тежки моменти. Казах им, че не можеш да спечелиш мач единствено против тим, против който не вярваш, че можеш да спечелиш. Това е и най-сигурният метод да загубиш. Важен е дуелът в петък. Ако спечелим на следващия ден, няма какво да губим против американците. Те са най-силни в нашия поток, само че имаме нашите шансове ", съобщи Константинов.

Той съобщи, че е удовлетворен от играта на избраниците си във Варна, където тимът записа 3 победи и 2 загуби.

" Доволен съм от всички мачове, като се изключи този с Иран. Знаехме, че това е основен дуел с директен съперник, в случай че оставим Полша да бъде една крачка пред всички. Може би тъкмо това натежа, тъй като направихме доста неточности в първите два гейма. Цяла година нямаме мач с 11 неточности в офанзива. Това направи огромната разлика. Имахме две благоприятни условия в четвъртия гейм, с цел да се върнем, само че това ни струваше мача. Дано на следващия ден бъде друго ", пожела си той.

За идната фаза на шампионата се класират единствено първите тимове от четирите групи, както и двата най-хубави втори. С актива си от 3 победи и 2 загуби България стартира в новата група от третата позиция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР