Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев заяви, че
Коментари Харесай

Хубчев: Положителните неща сякаш бяха повече в тези квалификации

Селекционерът на националния тим по футбол Петър Хубчев съобщи, че въпросът за бъдещето му не би трябвало да бъде задаван на него. Думите му пристигнаха след последния мач от квалификациите за международното състезание.

Българските футболисти направиха 1:1 с Люксембург като посетител, като за първи път в историята не съумяха да победят този противник. Националите не са се класирали на международни финали от 1998 година, а последното им присъединяване на огромно състезание е от Евро 2004 в Португалия.

" Сега не е моментът да разясня бъдещето на тима, както и моето персонално. Не това е най-важното сега ", сподели Хубчев.

" Ако направя в този момент оценка, няма да бъде справедлива. Позитивните неща като че ли са повече през този квалификационен цикъл, само че има още доста върху какво да работим. Но постоянно съм приказвал за постоянството, огромните тимове не позволяват такива внезапни съмнения. Когато дойдат огромните мачове, момчетата горят в тях ", продължи селекционерът.

Той уточни, че против Люксембург мачът е почнал едва. " Много отпуснато играхме. Единственото положително е реакцията през второто полувреме. Просто играта не се получаваше. Единственото, от което може да се извадят заключения, единственото положително, е реакцията. "

Хубчев добави: " Още нещо се потвърди, което се прави от години - не всеки мач се играе на 100 % ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР