Селекционерът на националния отбор по футбол Илиан Илиев говори преди

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Илиан Илиев говори преди
Коментари Харесай

Илиев: Илюзия е, че отиваме на екзотично турне със слаби противници

Селекционерът на националния тим по футбол Илиан Илиев приказва преди заминаването за Азербайджан. Там лъвовете ще се включат в първия шампионат от новата самодейност FIFA Series. Нашите играят с Танзания на 22-и март, а по-късно и с домакините.

„ Тренирахме сутринта и се приготвихме за пътуването. Настроението е положително, тъй че се надявам да се приберем в положително и след мачовете “, сподели Илиев. Снощи той беше награден за номер 1 при треньорите в анкетата.

„ Аз към този момент към 10 пъти споделих, че да играеш с Азербайджан, който е почти на нашето равнище, не е толкоз екзотично. И с Танзания, който е участник за Купата на Африка. Създаването на илюзии, че отиваме на екзотично турне със слаби тимове е надалеч от истината. И би трябвало да го разберем. Всеки един мач е тест, с който и да е съперник, и би трябвало да тръгваме нагоре. А не да отиваме на мач с настройката, че надали не с тимове под нашето равнище. И това не е по този начин “, добави той.

„ През юни се срещаме с съперници, които са по-добри от нас, тъй като играят на Европейско състезание. Имахме оферти и от по-силни страни. Но в случай че играем контрола с Франция и Англия, би трябвало да се наредим, да пазим резултата и да създадем еднакъв, да загубим минимално и да бъдем удовлетворени. На този стадий е добре да играем с тимове, които са на нашето равнище. Да играем с тимове, с които да държим топката “, сподели още селекционерът.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР