Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев е изпратил

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев е изпратил
Коментари Харесай

Дерменджиев повика Гълъбинов в националния. "Специя" не го пуска

Селекционерът на националния тим по футбол Георги Дерменджиев е изпратил повиквателна на нападателя Андрей Гълъбинов, само че клубният му отбор " Специя " отхвърли да му позволи да се причисли към " лъвовете ", оповестява Dsport.

Футболистът трябваше да бъде включен в състава на България за мача с Унгария на 8 октомври, който е част от плейофите за класиране на европейското състезание, отсрочено за 2021 година, както и за двете срещи от Лигата на нациите против Финландия (гостуване на 11 октомври) и Уелс (домакинство на 14 октомври).

Първоначално Гълъбинов не попадна измежду избраниците на Дерменджиев, макар че за 2 мача в италианската Серия " А " вкара 3 гола и се подреди на първото място в голмайсторската класация дружно с Ромелу Лукаку от " Интер ", Кристиано Роналдо от " Ювентус " и Алехандро Гомес от " Аталанта ". Представянето му и фактът, че не получи повиквателна за значимите срещи, провокираха вълна от рецензии към Дерменджиев, който в последна сметка изпрати покана на футболиста.

Снимка: Lap.bg

От " Специя " обаче настояват, че при завръщането си в Италия нападателят би трябвало да бъде подложен под карантина, защото е бил във Финландия. За това са отказали да го пуснат да се причисли към националния отбор.

Гълъбинов има 11 срещи и 2 гола за " лъвовете ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР