Селекционерът на националния отбор на Япония по футбол Хаджиме Мориясу

...
Селекционерът на националния отбор на Япония по футбол Хаджиме Мориясу
Коментари Харесай

Селекционерът на Япония: Исторически момент

Селекционерът на националния тим на Япония по футбол Хаджиме Мориясу съобщи след успеха с 2:1 над Германия на Световното състезание в Катар, че е желал отборът му да играе нападателно и да господства в мача. 
 Германия още веднъж се провали на старта, запаси на Япония шокираха Бундестима Германия още веднъж се провали на старта, запаси на Япония шокираха Бундестима
„ Германският тим обаче е доста мощен и ние трябваше да се пазиме доста интензивно и да се опитаме да се възползваме от възможностите си “, разяснява Мориясу. „ Това е огромно изненада. Видяхме и успеха на Саудитска Арабия над Аржентина. Азиатските страни доближават до световния стандарт “, сподели още старши треньорът на японския държавен отбор, представен от организация АП. 
 Официално пояснение за запушените усти на немските национали Официално пояснение за запушените усти на немските национали
„ Вярвам, че това е исторически миг. Историческа победа. Мислейки за развиването на японски футбол, за играчите, за тях това е огромна изненада “, добави Хаджиме Мориясу, който употребява петима футболисти, които играят в немски клубове. „ Те се борят в доста мощна и влиятелна лига. Там са построили качествата си. В тази връзка имаме вяра, че Бундеслигата и Втора Бундеслига способстваха доста за развиването на японските футболисти и аз съм доста признателен “, съобщи Мориясу.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР