Селекционерът на националния отбор на Турция по футбол Щефан Кунц

...
Селекционерът на националния отбор на Турция по футбол Щефан Кунц
Коментари Харесай

Турската футболна федерация отрече, че ще се разделя със селекционера на националния тим Щефан Кунц

Селекционерът на националния тим на Турция по футбол Щефан Кунц не е уволнен, обявиха от Турската футболна федерация, откъдето прецизираха още, че немският експерт единствено е бил извикан на среща с президента.

Припомняме ви, че през вчерашния ден, който е до края на европейското състезание през 2024 година след рецензиите на треньора към футболистите при загубата от Япония с 2:4.

В официално съобщение от федерацията оповестиха, че слуховете в медиите " не дават отговор на истината ".

" Турската футболна федерация предложения треньора на националния тим Щефан Кунц, чийто контракт продължава, на среща с президента Мехмет Буюкекси на 20 септември, сряда ", се споделя в известието.

След загубата от Япония 60-годишният Кунц отговори на апелите на почитателите за оставката му, че футболистите би трябвало да работят по-сериозно. Той счита, че играчите би трябвало да отговорят на рецензиите на терена, а не в изявленията след мачовете.

Щефан Кунц беше назначен за селекционер на Турция през септември 2021 година, откакто изведе младежкия народен тим на Германия до две европейски трофеи - през 2017 и 2021. Турция завоюва 12 от 20 мача под управлението на експерт, като в останалите против позволи 5 загуби и 3 равенства.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР