Селекционерът на националния отбор на Хърватия Златко Далич обяви състава,

...
Селекционерът на националния отбор на Хърватия Златко Далич обяви състава,
Коментари Харесай

Двама дебютанти в националния отбор на Хърватия за квалификацията с Уелс

Селекционерът на националния тим на Хърватия Златко Далич разгласи състава, на който ще разчита за идната подготовка за Евро 2020 против Уелс на 8 юни и за контролата с Тунис три дни по-късно.

Сред избраниците на Далич попаднаха дебютантите Дарио Мелняк от турския Чайкур Ризеспор и Филип Бенкович от първенеца на Шотландия Селтик. Далич обаче няма да може да разчита на контузените Симе Вършалко, Йосип Пиварич, Марко Пяца, Ловре Калинич, Никола Влашич, Борна Баришич и Марко Рог. Освен това треньорът изрече и терзанието си, че част от играчите в състава му, най-много тези в защита, не играят задоволително постоянно в последните месеци.

" Имаме единствено седмица, с цел да се подготвим и аз съм малко обезпокоен от формата на някои играчи, най-много тези в защита. Нашите противници ще бъдат стимулирани, а ние не можем да си позволим нова неверна стъпка след тази, която допуснахме против Унгария ", сподели Далич. Хърватия е в квалификационна група " Е " и има 3 точки от два мача, колкото имат още Словакия, Уелс и Унгария. Британците обаче са с мач по-малко от противниците си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР