Селекционерът на националния отбор на Германия Ханзи Флик заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор на Германия Ханзи Флик заяви, че
Коментари Харесай

Голмайсторът на Вердер Бремен попада в плановете на Флик за Катар

Селекционерът на националния тим на Германия Ханзи Флик съобщи, че може да вземе нападателя на Вердер Бремен Никлас Фюлкруг в състава за международното състезание в Катар.

От началото на сезона 29-годишният Фюлкруг има осем попадения, с които е голмайстор номер 1 в Бундеслигата, а в петък негово попадение донесе триумфа на Вердер с 2:1 над Хофенхайм.

Фюлкруг към момента няма нито една повиквателна за националния тим на Германия, само че Флик добави, че това може да се промени за международното състезание в Катар, в случай че той резервира формата си.

" Видях какво направи той през вчерашния ден. Това, което прави той, му дава огромни шансове да попадне в състава за международното състезание. Неговото време да си завоюва място е напълно малко, само че той се оправя добре. Определено той е състезател, който има качества, каквито на нас ни липсват ", сподели Флик.

Националният отбор на Германия има съществени проблеми на върха на офанзивата в последните години, само че такива има и в центъра на отбраната, където отвън състава към момента остава бранителят на Борусия Дортмунд Матс Хумелс, който бе част от състава, спечелил международната купа през 2014 година.

" Матс и аз си приказваме постоянно. Това, което си споделяме, обаче ще остане сред нас. Той се намира в доста добра форма този сезон. Вижда се, че той е здрав. Доволен съм от равнището, което той демонстрира ", добави Флик преди мача сред Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен, приключил 2:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР