Селекционерът на националния отбор на България по волейбол - Пламен

...
Селекционерът на националния отбор на България по волейбол - Пламен
Коментари Харесай

Пламен Константинов: В групата за олимпийските квалификации сме безспорен аутсайдер

Селекционерът на националния тим на България по волейбол - Пламен Константинов, приказва след загубата на " лъвовете " от Франция с 0:3 гейма. Родните състезатели отпаднаха от осминафиналите, до момента в който " петлите " не престават напред в идната фаза. Нашият треньор акцентира, че неналичието на класа и опит са си споделили думата в днешната среща.

„ В първия гейм водихме с 2-3 точки и изпуснахме самодейността – изясни треньорът ни. – Имахме хубави обстановки, в които посрещахме добре. След това французите ни натиснаха, направиха серия и поведоха. Тогава можехме да изравним за 21:21, само че нелепа съдийска неточност ни попречи. Това е вторият миг от мача. Лошото е, че първият гейм продължи във втория, когато резултатът стана 8:1. Чак тогава започнахме да играем. Преживявахме първия гейм, а в такива дуели би трябвало незабавно да превключиш, да затвориш страницата. Не го направихме. Имаше моменти, когато се приближавахме в резултата, само че те ни пречупваха. "

" Сбърка съдията, когато направихме ас в първия гейм. Даде неверно присъждане за зона, повторният сервис към този момент е на късмет. Там може би се пречупи. Започнахме втория гейм с мисълта за първия. Късно започнахме да се бием, пуснахме французите - не можем да пускаме по този начин олимпийския първенец. Това е липса на опит от някои състезатели, а ненапълно и на класа ", съобщи Константинов пред Sportal.bg.

" Залата повече ни натисна, в сравнение с ни оказва помощ - не е укор. Публиката беше шампионска. Хората нямат виновност - всеки един играч може единствено да мечтае да играе пред такава аудитория. Един тим изтърпява миг на терзание, когато играе пред такава аудитория. Колко ще е дълъг интервалът на приучване, за жалост, то е доста дълго ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР