Селекционерът на националния отбор на Англия по футбол Гарет Саутгейт

...
Селекционерът на националния отбор на Англия по футбол Гарет Саутгейт
Коментари Харесай

Състоянието на Сака обърква плановете на Саутгейт

Селекционерът на националния тим на Англия по футбол Гарет Саутгейт ще изчака да види положението на Букайо Сака, преди да разгласи листата си с игра за мачовете с Австралия и Италия. Нападателят на Арсенал напусна терена през първото полувреме при загубата от Ланс в Шампионската лига (1:2).

Сака се оплаква от травма на слабините и мениджърът на " артилеристите " Микел Артета призна, че е обезпокоен преди конфликта с Манчестър Сити в неделя. Съмненията към Сака могат да отворят вратата на националния отбор на Антъни Гордън от Нюкасъл поради впечатляващия му старт на сезона. Крилото Гордън оказа помощ на отбора на Англия U21 да завоюва Европейското състезание през лятото, а досега има два гола и две асистенции във Висшата лига.
 Ланс приземи Арсенал, ПСВ и Севиля не се победиха в трилър
Ланс приземи Арсенал, ПСВ и Севиля не се победиха в трилър

Французите поведоха в класирането

Оли Уоткинс от Астън Вила също е претендент за повиквателна със 7 гола във всички шампионати досега, в това число и два хеттрика. Уоткинс, който има два гола в седем мача за Англия, отпадна от тима за мачовете предишния месец против Украйна и Шотландия, само че е сериозен кандидат за завръщане.

Освен Сака, Еберечи Езе от Кристъл Палас е отвън терените за шест седмици и ще пропусне приятелския дуел с Австралия на 13 октомври и европейската подготовка с Италия на 17 октомври. Езе получи контузия при триумфа над Манчестър Юнайтед с 1:0 в събота. От отсъствието му може да се възползва Рахийм Стърлинг от Челси.

От състава на Саутгейт отпадат още левите бранители Бен Чилуел и Люк Шоу.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР