Селекционерът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт призна, че

...
Селекционерът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт призна, че
Коментари Харесай

Саутгейт решил кой да бъде титулярният вратар на Англия, не казва

Селекционерът на националния тим на Англия Гарет Саутгейт призна, че е решил кой да бъде титулярният пазач на отбора на идното международното състезание в Русия.

Специалистът не уточни съответно име, само че съгласно английските медии изборът му се е спрял върху стража на " Евертън " Джордън Пикфорд, който се е справил по-добре от главния си съперник Джак Бътланд от " Стоук Сити ".
Трети вратар на англичаните ще бъде стражът Джо Харт ( " Уест Хем " ), чийто опит е натажел в избора сред него и младия Ник Поуп от " Бърнли ".

" Ако шампионатът започваше на следващия ден, мисля, че щеше да се знае на кого ще заложа на вратата, само че до края на сезона има още десетина кръга, тъй че продължаваме да следим играчите. За момента разликите сред тях са доста дребни, само че желая да уверя всеки от тях, че ролята, която извършва в отбора, е доста значима. И четиримата, които бях повикал за срещите с Холандия и Италия, помогнаха на тима. Факт е обаче, че двамата, които играха (Пикфорд и Бътланд) се показаха доста солидно ", разяснява Саутгейт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР