Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов смята,

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов смята,
Коментари Харесай

Пламен Константинов се надява националният отбор да подобри представянето си

Селекционерът на мъжкия народен тим по волейбол Пламен Константинов счита, че загубата на отбора от международния първенец Полша е предстояща. Българският отбор отстъпи на първенците на света с 1:3 в последния си мач от шампионата в Япония и остава 11-и в Лигата на нациите.

" Поздравления за Полша за успехите в трите мача в Осака. Смятам, че Полша е най-хубавият тим измежду участниците. Направихме доста директни неточности, не успяхме да направляваме играта. Ще се върнем в България за шампионата идната седмица и ще се опитаме да подобрим играта си за идващите срещи ", съобщи Константинов.

След три спортни уикенда България има три победи и шест загуби. В дуела с Полша българските волейболисти позволиха 35 неточности, които се оказаха решаващи за крайния излаз на мача.

След предходните мачове Константинов даде обещание, че ще даде късмет на младите състезатели в тима си. В срещите в Япония късмет получиха Алекс Грозданов, Димитър Маринков, както и Петър Каракашев, които преди играеха по-рядко.

През идната седмица България е хазаин на Франция, Канада и Бразилия в зала " Конгресна " във Варна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР