Селекционерът на Латвия - Едгарас Янкаускас, говори пред медиите по

...
Селекционерът на Латвия - Едгарас Янкаускас, говори пред медиите по
Коментари Харесай

Селекционерът на Литва: Очакваме тежък мач срещу България

Селекционерът на Латвия - Едгарас Янкаускас, приказва пред медиите по време на брифинга на прибалтийците преди европейската подготовка против България.

Треньорът подчертава, че " лъвовете " са любимец в тази среща, защото имат домакинско преимущество, само че призна, че неговият отбор е в София с цели, които желае да се реализиран.

" Очакваме тежък мач. Смятаме България за сложен противник и тим, който пресира добре високо по целия терен. Млад състав с надарени играчи. Нова генерация, която търси своето място в тима. Нямаме проблеми в тима, няколко удара от последните мачове в шампионатите. Никакви съществени загуби в селекцията нямаме.

Срещал съм даже Кръстаич, когато беше народен бранител на Сърбия. Беше сериозен бранител. В мача със Сърбия бяхте покрай успеха, въпреки на хартия те да имат по-именити играчи. Когато беше треньор на Сърбия, разполагаше той с по-добри футболисти, в сравнение с в този момент. В мача сред двата тима видяхме, че България е нападателна и Кръстаич оказва помощ на страната да усъвършенства представянето си и да пораства във всеки мач.

България ще е хазаин, тъй че всичко се трансформира в тази среща. В Каунас играхме с човек по-малко съвсем 90 минути. Сценарият на следващия ден е напълно друг. Ще бъдете подкрепяни от локалната аудитория и може би България е любимец, защото е хазаин. Анализирали сме добре играта на противника и се надяваме да реализираме задачите, за които сме тук. Излизаме с почит по отношение на съперника. Все отново преглеждам тази среща като огромно тестване за нас ", добави още селекционерът.
 Няма да се осъществен най-страшните кошмари за България - Литва
Няма да се осъществен най-страшните кошмари за България - Литва

Купуват се билети за мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР