Селекционерът на катарския национален отбор - Феликс Санчес каза, че

...
Селекционерът на катарския национален отбор - Феликс Санчес каза, че
Коментари Харесай

Треньорът на Катар: Трябва да мислим нашата си игра

Селекционерът на катарския народен тим - Феликс Санчес сподели, че няма разреши рецензиите към страната-домакин на Световното състезание по футбол да дестабилизират тима му.

Катар открива шампионата против Еквадор в неделя, като вниманието на света е ориентирано към емирството, което е изправено пред рецензии за спазването на правата на индивида, в това число отношението към служащите мигранти и LGBTQ общността.

Испанецът Феликс Санчес, който изведе Катар до успех в Купата на Азия през 2019 година, сподели, че той и неговите играчи е трябвало да се абстрахират от проблемите, които заобикалят консервативната мюсюлманска нация в навечерието на шампионата.

" Най-доброто нещо, което може да създадем, е да се съсредоточим върху футбола, да запазим успокоение и да заобикаляме шумотевицата и слуховете ", сподели испанецът.

Санчес дефинира като „ дезинформация “ слуховете, че са правени опити за подкупване на еквадорски играчи преди мача.

" Много, доста години упражняваме и се готвим. Заедно сме мощни. Никой няма да може да ни дестабилизира. Ние сме стимулирани и щастливи да играем на Световното състезание. Трябва да направляваме страстите си и да играем нашата си игра ", сподели Санчес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР