Селекционерът на Италия Роберто Манчини коментира равенството 0:0 при визитата

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини коментира равенството 0:0 при визитата
Коментари Харесай

Манчини: Имахме шансове, може би дори повече от Англия

Селекционерът на Италия Роберто Манчини разяснява равенството 0:0 при визитата на Англия в дуел от Лигата на нациите. Специалистът извел родината си до купата на Евро 2020 е отчаян от пропуснатите положения на стадион „ Молиню “ в Уулвърхямптън.

„ Имахме благоприятни условия за гол, може би даже повече от Англия, само че като цяло момчетата се оправиха добре. Представянето беше положително, не ни беше елементарно при тези условия. Трябва много да се подобрим, изключително когато нападаме, защото би трябвало да вкарваме, когато излизаме на такива позиции.

Пропуснахме положения, които трябваше да осъществяваме, изключително през първото полувреме. Понякога вършим неверните пасове, когато изнасяме топката от задни позиции. Това са неща, които не трябва да вършим, само че може би това е част от процеса на израстване.

Федерико Гати беше малко под напрежение, само че за благополучие се поотпусна в течение на мача. Салваторе Еспозито се оправи добре, влизайки от пейката, а със своето включване Уилфред Ньонто още веднъж съживи играта ни “, съобщи Манчини пред Football Italia.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР