Селекционерът на Испания Луис Енрике разсея всички съмнения относно това

...
Селекционерът на Испания Луис Енрике разсея всички съмнения относно това
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Луис Енрике ще продължи да разчита на Алваро Мората

Селекционерът на Испания Луис Енрике разсея всички подозрения по отношение на това кой ще води офанзивата на Испания във втория мач на отбора от групите на Евро 2020 против Полша. Бившият треньор а Барселона удостовери пред „ Deportes Cuatro “, че нападателят на Ювентус Алваро Мората ще стартира като титуляр и против „ Дружина Полска “.

" Казах на Мората да продължава да прави това, което правеше до момента. Той ни оказва помощ доста както в офанзива, по този начин и в отбрана. Затова на следващия ден в състава ни ще бъдат Мората и още 10 играчи “, безапелационен бе Енрике.

Много хора бяха сюрпризирани за избора му в центъра на офанзивата на „ Ла Фурия Роха “, където алтернатива е и Жерар Морено. Нападателият на Виляреал бе любимец за място в стартовата единайсеторка на Испания, защото направи доста мощен сезон с „ жълтата подводница “. Той означи общо 30 гола и направи 11 асистенции в 46 мача във всички шампионати. Той бе с съществена заслуга и за триумфа на Виляреал в Лига Европа, който е първи огромен европейски трофей за отбора от 50-хилядното градче.

Освен това Луис Енрике разкритикува хората, които са срещу избора му за състава на Испания за Евро 2020: „ Няма проблем да ни освирквате, освирквайте и треньора колкото желаете. Но го правате, в случай че виждате незаинтересованост у нас, в случай че виждате, че не даваме всичко от себе си и в случай че смятате, че не се оправяме добре “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР