Селекционерът на германския национален отбор по футбол Йоаким Льов оцени,

...
Селекционерът на германския национален отбор по футбол Йоаким Льов оцени,
Коментари Харесай

Йоги Льов: Твърде много глупости направихме срещу Бразилия

Селекционерът на немския народен тим по футбол Йоаким Льов оцени, че тимът му е позволил „ прекалено много глупави грешки”, които в последна сметка са довели до загубата с 0:1 от Бразилия.

Контролата на Олимпийския стадион в Берлин беше първата среща сред двете страни след популярния им полуфинал от Мондиал 2014, в който „ бундестимът” унижи „ селесао” със 7:1. Сега южноамериканците взеха непълен реванш, откакто Габриел Жезус означи единствения гол.

Бразилия този път занули Германия

Попадението постави завършек на немската серия от 22 поредни мача без проваляне на интернационалната сцена. Редно е да се означи, че Льов избра леко пробен състав за срещата и счита, че игралите ще си извадят нужните поучения.

„ Очакваше се Бразилия да бъде извънредно стимулиран още от първата минута. От друга страна, това просто не беше нашият ден”, разяснява наставникът.

„ Сами видяхте, че направихме доста промени (по състава – б.р.). Допуснахме прекалено много глупави неточности, които улесниха Бразилия.”

„ На терена се появиха някои млади момчета. Те взеха скъп опит и ще се поучат от този мач. Като цяло считам, че грешките се натрупаха. Всеки един от играчите можеше да се показа по-добре”, заключи Льов.

Германия попадна в Група F на Мондиал 2018, където са още отборите на Мексико, Швеция и Република Корея. Първият мач на „ маншафта” ще бъде против мексиканците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР