Селекционерът на германския национален отбор Ханзи Флик не планира да

...
Селекционерът на германския национален отбор Ханзи Флик не планира да
Коментари Харесай

Флик няма да подава оставка

Селекционерът на немския народен тим Ханзи Флик не възнамерява да подава оставка, даже в случай че тимът му отпадне в груповата фаза на Световното състезание по футбол.След загуба с 1:2 от Япония и тъждество 1:1 с Испания, Бундестимът влиза в решаващия мач от група Е против Коста Рика в четвъртък, нуждаейки се от победа, като в същото време се надява Япония да загуби от Испания, с цел да продължи напред.

" Мога да потвърдя, че няма да подам оставка, само че не знам какво още следва ", сподели Флик на конференция, когато беше запитан дали желае да остане на поста, даже и тимът да отпадне още в групите.

" Имам контракт до 2024 година, чакам с неспокойствие домашното Европейско състезание, само че дотогава има доста време ", добави Флик.

Той чака централноамериканците да играят отбранително, като равенството може да се окаже задоволително за Коста Рика, с цел да продължи на осминафиналите.

" Разбира се, бихме желали да вкараме ранен гол и да спечелим мача първоначално, с цел да окажем напън върху Япония в другия мач, само че знаем, че ще бъде мъчно против доста отбранителен тим ", сподели Флик.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР