Селекционерът на Германия Ханзи Флик остро разкритикува домакините на предстоящото

...
Селекционерът на Германия Ханзи Флик остро разкритикува домакините на предстоящото
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Мондиалът в Катар няма да бъде за нормалния фен

Селекционерът на Германия Ханзи Флик остро разкритикува домакините на идното Световно състезание – Катар, като уточни най-малко четири аргументи, заради които съгласно него Мондиал 2022 „ няма да бъде за естествения почитател ".

„ Имам доста познати, които биха желали да пътуват до Катар, само че се въздържат да го създадат заради много аргументи. Защото не могат да си разрешат несъразмерните цени, тъй като обстановката е неприемлива за хомосексуалистите, тъй като има нарушение на човешките права, тъй като малцинствата са изолирани и така нататък По принцип мисля, че е тъпо, че този шампионат няма да бъде Мондиал на почитателите. Футболът би трябвало да бъде за всички. Затова споделям, че това няма да бъде Мондиал за естествения почитател “, разяснява Флик пред RND.

Специалистът също по този начин призна, че преди началото на шампионата може да се обърне за препоръки към своя предходник Йоахим Льов, на който е бил помощник в предишното. „ Помагал съм за планирането на четири шампионата като асистент и знам кое е значимото. Въпреки това може да бъде от изгода да седна още веднъж с Йоги и да разясняваме неговите усещания и опит, какво може да се случи на съревнование като това и по какъв начин го е преживявал от гледната точка на народен селекционер “, добави той.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР