Селекционерът на Германия Ханзи Флик изрази задоволство от представянето на

...
Селекционерът на Германия Ханзи Флик изрази задоволство от представянето на
Коментари Харесай

Флик: Равенството с Испания може да е искрата, от която имахме нужда

Селекционерът на Германия Ханзи Флик изрази удовлетворение от представянето на своя тим в дуела с Испания, приключил при тъждество 1:1. Световните първенци от 2014 бяха покрай втора поредна загуба в Катар, само че стигнаха до късен изравнителен гол, с цел да запазят шансове за излизане от групата.

" Знаехме какъв е залогът в този мач. Изправихме се против тим, който знае по какъв начин да играе. В края имахме доста добър късмет да спечелим, само че не успяхме да вкараме. Нещата стартират да се развиват, когато постигаш позитивни резултати, тъй че това може да е искрата, която да ни даде убеденост ", разяснява Флик след дуела. " Знаем, че това е единствено първата стъпка и в идващия мач против Коста Рика желаеме да създадем изискванията, с цел да се класираме за осминафиналите ", добави той.

В последния си мач от група Е Германия среща Коста Рика в четвъртък, 1-ви декември, от 21:00 часа.

" В последна сметка би трябвало да мислим за класирането, водим в " групата на гибелта ", би трябвало да сме удовлетворени ", разгласи селекционерът на Испания Луис Енрике след срещата.

Мачът се изигра в деня, в който дъщерята на Енрике, която умря през август 2019, трябваше да навърши 13 години. " Това е специфичен ден за моето семейство, опитваме се да живеем с това като част от естествения кръговрат на живота. Нашата щерка не е с нас физически, само че мислим за нея доста. Така работи животът. Не е единствено благополучие, само че и по какъв начин да се оправиш с такива моменти ", разяснява треньорът на Испания.

В последния си мач от група Е Испания ще се изправи против Япония в четвъртък, 1-ви декември, от 21:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР