Селекционерът на Франция Дидие Дешан заяви, че Англия няма слабости

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан заяви, че Англия няма слабости
Коментари Харесай

Дешан: Англия няма слабости в играта

Селекционерът на Франция Дидие Дешан съобщи, че Англия няма недостатъци в играта, само че предизвести, че Килиан Мбапе „ е в позиция да направи разликата “ в съботния четвъртфинал сред двата отбора от 21:00 часа българско време .
Дидие Дешан.
Англия е най-резултатният тим на Мондиала в Катар и има единствено два позволени гола в четирите си мача на Световното – при успеха над Иран с 6:2 на старта. Запитан по отношение на слабостите на „ Трите лъва “, Дешан бе безапелационен : „ Те нямат такива. Всички тимове имат мощни страни, не всички имат недостатъци, само че по-малко мощни аспекти. Англия видя по какъв начин играем четири мача. В края на деня, би трябвало да идентифицираш зони, в които смяташ, че можеш да ги атакуваш “.

Мбапе е изпълнител номер 1 на шампионата досега с пет гола, като по-голямата част от тематиките преди конфликта бяха съсредоточени върху това по какъв начин англичаните могат да го спрат . „ Сигурен съм, че Англия ще е квалифициран да се изправи против Килиан, както сториха и предходните ни съперници. Но той е в позиция да направи разликата. Дори и да не изигра най-хубавия си мач против Полша, още веднъж бе с решителна роля. Но ние притежаваме и други такива футболисти “, сподели още Дешан.

До селекционера на настоящите международни първенци бе капитанът на „ петлите “ Юго Лорис, който също се изрече ласкаво за „ Трите лъва “ и показа, че тимът в този момент е „ подготвен да печели титли “ . „ Англия е амбициозна страна, те пристигнаха тук, с цел да завоюват Световното състезание. Чака ни сложен мач, тъй че от нас зависи да създадем всичко допустимо, с цел да спечелим. Англия направи огромен напредък и считам, че този тим узрява и е подготвен да печели титли. Те имаха малшанс на последното европейско състезание, само че този път са тук за купата “, сподели вратарят на Тотнъм. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР