Селекционерът на Бразилия Тите заяви, че отборът му има нужда

...
Селекционерът на Бразилия Тите заяви, че отборът му има нужда
Коментари Харесай

Тите: Неймар ще играе отново на Мондиала

Селекционерът на Бразилия Тите съобщи, че тимът му има потребност от всичките си играчи. Той направи това на конференцията преди мача с Швейцария в понеделник.

" Бразилия зависи от всичките си гении. Разбира се, че Неймар е звезда, той е състезател с извънреден гений, само че ние разчитаме на всички ", сподели треньорът.

" Трябва да разберем, че имаме 26 играчи разполагаем, трябват ни 26 футболисти в добра форма, това е нашата работа. Позволете ми да ви кажа, че Неймар и Данило ще играят още веднъж на това Световно състезание. Не съм доктор, само че имам отчети от медицинския ни щаб, които ми дават вяра ", споделя селекционерът.

Защитникът Маркиньос също приказва на конференцията. " Уверени сме на 100%. Неймар няма да играе, Данило също. Бихме желали те да са с нас и във форма. Но ние сме подготвени, уверени, че ще покажем това, на което сме способни ", сподели футболистът на Пари Сен Жермен.

" Неймар е печален и това е обикновено. Всеки мечтае да играе на Световно състезание, а той се контузи. Той стартира лекуване, с кинезитерапевта е по 24 часа, работи от самото начало. Това демонстрира желанието му да се върне. Не знам какъв брой време ще отнеме, само че той е убеден, че ще се върне ", сподели още Маркиньос за съотборника си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР