Селекционерът на българския национален отбор по волейбол за мъже до

...
Селекционерът на българския национален отбор по волейбол за мъже до
Коментари Харесай

Десислава Величкова: Европейското първенство в България ще бъде много силен турнир

Селекционерът на българския народен тим по волейбол за мъже до 18 години Десислава Величкова си пожела отборът да се показа на равнище по време на домашното европейско състезание, което ще се организира в София и Пловдив (10-21 юли).

Жребият за груповата фаза отреди на " лъвчетата " да спорят в първата фаза на шампионата с Полша, Франция, Турция, Финландия, Австрия, Украйна и Португалия, като всички мачове ще се изиграят в столицата.

Малко по-малко от три месеца преди старта на конкуренцията Величкова показа, че чака мощен шампионат и прикани за поддръжка от страна на българските почитатели.

" Дългогодишният ми опит като играч и треньор демонстрира, че прогнози не би трябвало да се вършат. В нашата група има доста положителни тимове отпред с Франция, Полша и Турция. Ще бъде доста мощен шампионат. Знам, че вкъщи и стените оказват помощ, само че най-важното е ние да се представим на равнище ", разяснява селекционерът на България U18.

" Бих желала почитателите да дойдат и да поддържат момчетата. Те са бъдещето на българския волейбол. Сега е моментът да градят своя темперамент, а това става най-добре с победи. Подготовката за европейското състезание действително е почнала. Пожелавам им на всички да са здрави. Много е значимо с моя щаб да разучим добре противниците ", приключи Десислава Величкова.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР