Селекционерът на българския национален отбор по баскетбол Росен Барчовски обяви

...
Селекционерът на българския национален отбор по баскетбол Росен Барчовски обяви
Коментари Харесай

Росен Барчовски определи групата от 12 баскетболисти за мача срещу Литва

Селекционерът на българския народен тим по баскетбол Росен Барчовски разгласи листата с 12-те играчи на които ще разчита довечера по време на мача от международните квалификации против Литва.

" Лъвовете " излизат против непобедените до този миг в групата литовци довечера от 19.00 часа в " Арена Самоков ". Феновете, които желаят да следят срещата онлайн могат да си закупят билети от касите на залата, които ще отворят в 18.00 часа.

Преди този мач българите са на третото място в група F с баланс от 1-3, какъвто е и този на четвъртия Чехия. Както е известно, към идващия стадий на квалификациите се класират първите три отбора, до момента в който четвъртият отпада от борбата.

В последния миг от проектите на селекционера Росен Барчовски за мача с Литва отпадна Иван Алипиев и по този начин довечера на паркета в Самоков ще се подвизават:

Димитър Димитров (Балкан), Александър Везенков (Олимпиакос), Андрей Иванов (Черноморец), Емил Стоилов (Естудиантес), Йордан Минчев (Левски), Константин Костадинов (Палмер), Александър Янев (Берое), Чавдар Костов (Левски), Станимир Маринов (Балкан), Деян Карамфилов (Рилски спортист), Дий Бост (Галатасарай) и Павлин Иванов (Рилски спортист).

За огромната звезда на отбора ни Александър Везенков това ще бъде първи дуел за националния тим след близо четиригодишно спиране.

В другият дуел от нашата група Чехия посреща Босна и Херцеговина довечера от 21.00 часа българско време.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР