Селекционерът на България Петър Хубчев първо отгаза да отговори на

...
Селекционерът на България Петър Хубчев първо отгаза да отговори на
Коментари Харесай

Хубчев към Норвегия: Няма да бягаме и да се страхуваме - вие бавехте времето с тъчове и парцали

Селекционерът на България Петър Хубчев първо отгаза да отговори на норвежкия треньор Ларс Лагербек, че трикольорите са употребявали мръсни номера и са бавели времето по време на дуела сред двата тима в София, само че след това го направи под формата на смешка.

“Това е неуместно. Не неразбирам, за какво приказват тези неща. Нямаме предпочитание да разясняваме тези неща. Обръщаме внимание на дилемите на терена. С друго не се занимаваме. Виждате го и от държанието ни”, разгласи Хубчев изначало, само че в края на конференцията съобщи:

“Не съм чел изявлението на треньора, само че ще отговоря под формата на смешка. Норвегия забави доста повече времето. Всеки тъч беше изпълняван от централния бранител, който взимаше парцал и бършеше топката. Ако изчислим какъв брой забавиха времето, то бе доста повече. Но това е единствено шега”, сподели Хубчев.

Относно утрешния мач сред двата отбора в Осло, националният селекционер съобщи: “Всички играчи са здрави. Изключението е Боби Цонев. Доколко са изтощени, най-добре ще се види на следващия ден на мача.

Ситуацията е изменена след тези три мача. С оглед на точките, може би е значим мач, само че не по-голям от идващите два.

Не бих се заел да ви кажа какъв брой тъкмо, само че при всички положения ще има промени. Нашият блян е да изградим нещо като жанр. Не с 3 или 4 мача да се представим по този метод, а с доста повече. В същото време ще е неуместно, в случай че не се съобразяваме с съответния съперник.

Не единствено от изявленията, само че мисля, че ще бъдат доста по-агресивни. Очакваме го. Само че ние не би трябвало да бягаме и да се опасяваме. Най-доброто противопоставяне е ние също да бъдем толкоз нападателни в единоборствата. Само това ще ни помогне.

Най-много ме тормози мощта, този силов футбол, който изповядват. На това би трябвало да се обърне огромно внимание и да се отговори със същото.

Няма по какъв начин да се заблудим, че с 3-4 мача всичко е ОК. Ако загубим 3-4 мача, ще четем тъкмо противоположното. Реакцията на другите тимове демонстрира, че сме станали дразнители за тях. Аз бих подходил по различен метод. Ние почитаме всички съперници, само че няма да отстъпим от нашите си правила.

В първите три дуела най-вече сили хвърлихме против Норвегия. Срещу този мощен тим, чисто физически, беше най-трудно. Поне аз по този начин го усетих от пейката”, добави Петър Хубчев. Лига на нациите 3 кръг, събота 13 октомври  България 2:1краен резулат  Кипър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР