Селекционерът на България Найден Найденов е доволен от показания характер,

...
Селекционерът на България Найден Найденов е доволен от показания характер,
Коментари Харесай

Найден Найденов: Позитивното е, че се борихме и показвахме характер

Селекционерът на България Найден Найденов е удовлетворен от показания темперамент, макар загубата с 1:3 от Полша в последната среща от първата групова фаза на Световното състезание по волейбол за мъже до 21 година.

Двата отбора си бяха обезпечили присъединяване в Топ 8 още преди мача между тях. Във втората групова фаза, в която ще се дефинира кои тимове не престават към полуфиналите и борбата за медалите и кои ще спорят за 5-8 място, с изключение на България и Полша са още Бразилия и Русия.

"Всеки подобен мач е доста огромен урок за нас. Учим се във всяко отношение. Това беше добър мач с доста хубави неща, опитахме няколко разнообразни разновидността с други момчета. Макар че започвахме тежко всеки гейм, показвахме темперамент. Може да се поучим доста от този мач за идващия. Позитивното е, че се борихме. Имаше невероятни неща, вярно отиграни обстановки. Просто не можахме да си изработим сложните топки - тези, които трябваше да обработим по по-добрия метод, с цел да може да осъществяваме контраофанзива. Там имахме малко пропуски. Съперникът ни обаче успяваше да го направи - всяка топка, където и да се намираше, успяваха да я отиграят по този начин, че нападателят да я нападна и да работи с блокадата. Ако успеем още малко да бъдем по-прецизни в тези обстановки, самочувствието на тима ще се вдигне много ", съобщи Найден Найденов за дуела с поляците.

Относно идния мач с Русия в понеделник и въобще за трите срещи от идната фаза той разгласи, че желае нещо просто: "Очаквам да играем добре. Това е. Всички са на високо равнище. Видяхме и в контролните срещи, и по време на първата групова фаза. Сериозни тимове. Трябва да се играе на оптималната централизация, със самочувствие и убеденост против тях. И колкото по-малко неточности се позволяват, толкоз по-добре ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР