Селекционерът на България Младен Кръстаич обеща, че утре неговите футболисти

...
Селекционерът на България Младен Кръстаич обеща, че утре неговите футболисти
Коментари Харесай

Десподов: Хората в Пловдив умират за футбол

Селекционерът на България Младен Кръстаич даде обещание, че на следващия ден неговите футболисти ще изядат тревата против Иран, макар че утрешният мач е надзорен и за него не се дават точки. 

“Преди към месец бях тук и следих мач онлайн. Това е футболен град и заслужава да гледа подобен мач. Всички мачове са еднообразно значими и се раздаваме на 100%. Опитваме се да създадем ядро отпред с нашия капитан Кирил Десподов. Искам да виждам футболисти, които бранят герба на България и играят с готовност. Мисля, че публиката прави оценка това и го видяхме по време на последния ни мач.

Утре би трябвало да играем по този начин, че все едно дават точки. През последната година се опитваме да изградим тим, който да е за идващите 10 години. Публиката сподели своята поддръжка против Сърбия, тъй като се раздадохме. Гарантирам ви, че на следващия ден футболистите ще изядат тревата ”, даде обещание Кръстаич.

Капитанът на националния ни тим Кирил Десподов също приказва пред медиите преди утрешния другарски мач на България с Иран. Крилото призна, че той, както и всички други играчи, са стимулирани да реализират първа победа през 2023 година.

“Ние си оставяме сърцето и душата на терена, това ще е и за в бъдеще. Играчите, които са селектирани от селекционера, са определени играчи, които да си оставят сърцето и душата и желаят да защитят фланелката. Силно се надявам да победим. Искаме го и ние, желаем го, на следващия ден ще има много хора на стадиона. Ние сме щастливи и ще създадем всичко допустимо да зарадваме хората.

Аз не мисля, че би трябвало да разясня новия си тим на конференция на националния отбор. Само ще кажа, че съм извънредно благополучен от този трансфер и съм още по-мотивиран - освен за ПАОК, само че и тук.

Със сигурност има неспокойствие, тъй като Пловдив заслужава това нещо. Това е футболен град и хората тук умират за футбол. Ентусиазиран съм, сигурен съм, че ще зарадваме хората. Тези хора заслужават това. Има супер условия, направиха супер стадион, на Локомотив също се строи. Тези хора влагат доста, градът е футболен и заслужават това нещо ”, съобщи Десподов, представен от sportal.bg.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР