Селекционерът на България Красимир Балъков хвърля 18-годишен талант от първата

...
Селекционерът на България Красимир Балъков хвърля 18-годишен талант от първата
Коментари Харесай

Бала хвърля 18-годишен талант срещу Чехия

Селекционерът на България Красимир Балъков хвърля 18-годишен гений от първата минута в Прага, научи Sportal.bg. Специалистът, който се готви за своя дебют отпред на " лъвовете ", ще пусне титуляр против Чехия крилото на Черно море Мартин Минчев. Роденият във Варна футболист към този момент направи дебют за " трикольорите ", като изигра общо 22 минути в първите два мача от европейските квалификации през март против Черна гора (1:1) и Косово (1:1). Талантът даже се размина с исторически надвит гол в последните секунди на мача с черногорците на стадион " Васил Левски ".
 Лудогорец - Черно море @@@

На стадион " Дженерали Арена " обаче Минчев за първи път ще чуе националния химн от позицията на стартовите 11. Младокът направи доста добър сезон на " Тича ", изигравайки общо 30 мача, а в 23 от тях беше титуляр. Той вкара и три попадения за " моряците ". Навършилият през април 18 години гений има към този момент общо 56 публични мача за варненци.
 Националите отпътуваха за Прага @@@

Минчев показва много огромна зрялост за годините си, като единственото терзание в щаба на Бала е той да не прегори в мача, само че точно върху това работят някогашният плеймейкър и асистентите му Йончо Арсов и Станислав Генчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР