Селекционерът на България до 19 години Ангел Стойков коментира поражението

...
Селекционерът на България до 19 години Ангел Стойков коментира поражението
Коментари Харесай

Ангел Стойков: Мачът с Англия ни даде ясна представа какво ни липсва

Селекционерът на България до 19 години Ангел Стойков разяснява провалянето с 0:1 от Англия в първия кръг на квалификациите за Евро 2018. Въпреки провалянето, " лъвчетата " не престават в идващия стадий на пресявките, откакто победиха Ислания и Фарьорски о-ви в предходните си два мача и заеха второто място в крайното класиране.

" Оценката ни за цялостното показване е позитивна. Успяхме да се класираме за идващия кръг. Стана доста прекрасен мач против Англия. Срещата ни дава ясна визия какво ни липсва и какво би трябвало да подобряваме.

Имаше положителни неща, само че и други, върху които да работим. С течение на времето започнахме да отпадаме, само че показахме темперамент и стигнахме до обстановка за гол.

Срещу настоящия европейски първенец няма по какъв начин някой да не е стимулиран. Не всички съумяха да изпълнят дилемите си, само че това е обикновено.

Правим проекти за идващия кръг. Искам да благодаря на господин Панов и господин Коставинов за отличните условия, които ни предоставиха. Имаме избрани дати за график. Всичко се прави по проект.

Единственият късмет да се паднем с Англия е на финалите, тъй че нека се надигнем отново против тях ", показа Ангел Стойков.

 България U19 загуби с 0:1 от Англия U19
Англия спря стремежа на юношеските национали на България

Въпреки провалянето, възпитаниците на Ангел Стойков не престават в идната фаза на квалификациите за Евро 2018
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР