Селекционерът на аржентинския национален отбор по футбол Лионел Скалони приветства

...
Селекционерът на аржентинския национален отбор по футбол Лионел Скалони приветства
Коментари Харесай

Лионел Скалони: Второто полувреме беше грозен мач, Меси доказа, че е най-добрият

Селекционерът на аржентинския народен тим по футбол Лионел Скалони приветства успеха с дузпи над Нидерландия, само че призна, че тимът му е бил замесен в противен мач от нидерландския тим, който го изненадал с агресивността си.

Аржентина се класира на полуфиналите на Световното състезание по футбол след тъждество 2:2 в постоянното време и продълженията и триумф при дузпите с 4:3. Срещата бе изпълнена с доста неучтивост и провокации.

" Играта беше напрегната ", призна Скалони след мача.

" Но това въпреки всичко е четвъртфинал. И това, което се случва на терена, си остава на терена. Лео Меси е доста значим състезател и той сподели, че е най-хубавият за всички времена и ние сме щастливи, че го имаме в нашия тим. ", добави той.

Скалони упрекна нидерландците, че са предизвикали напрежението на терена.

" Играха по метод, който не чаках от тях. Но всеки тим, всеки треньор взема решение по какъв начин да играе. Няма да приказвам за тяхната футболна философия, само че в действителност през второто полувреме беше противен мач. Играта постоянно беше прекъсвана, само че им е разрешено да играят както желаят. Затрудниха ни последните 15 минути на постоянното време с няколко дълги топки, другояче ние контролирахме мача ", разяснява Скалони.
 Аржентина победи Нидерландия на четвъртфинал
Мач за историята! Дон Диего погледна от небето! Дузпи пратиха Аржентина на крачка от огромния край!

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР