Селекционерът на Аржентина - Лионел Скалони, е най-добър треньор за

...
Селекционерът на Аржентина - Лионел Скалони, е най-добър треньор за
Коментари Харесай

Избраха Лионел Скалони за най-добър треньор на годината

Селекционерът на Аржентина - Лионел Скалони, е най-хубав треньор за 2022 година Той бе отличен с премията по време на аградите FIFA The Best в Париж.

“Искам да благодаря на толкоз доста хора. Особено на футболистите, които са дали своят вот за мен. Искам да благодаря на 26-ата футболисти, които ни осигуриха футболното величие. Искам да благодаря на футболната централа, че ми гласоподава доверие. Най-ценното нещо в този живот е да зарадваш хората от твоята татковина ”, сподели през сълзи наставникът на Аржентина.

Скалони изведе южноамериканския отбор до купата в Мондиал 2022 в Катар. Това бе първата купа в Световното състезание за “албиселесте ” от 1986 година насам.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР