Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли обяви, че единственият недосегаем в

...
Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли обяви, че единственият недосегаем в
Коментари Харесай

Сампаоли: Единственият недосегаем в състава на Аржентина е Меси

Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли разгласи, че единственият недостижим в неговия състав е огромната звезда на тима Лионел Меси.

„ Ако Аржентина не се бе класирал за международното състезание в Русия, щеше да бъде доста тежко, все едно да изпаднеш една дивизия по-надолу “, разяснява Сампаоли.

„ Сега отговорностите ни към този момент са напълно по-различни. Предстои ни доста сериозна работа до началото на Световното състезание в Русия “, добави селекционерът на Аржентина.

„ Единственият недостижим в моя състав е Меси. Нито един различен футболист не може да се усеща сигурен за мястото си в моя отбор. Има доста фактори, които предстоят да бъдат оценени преди да обявим имената на играчите, които ще вземат присъединяване на Мондиала. Никой не си ни показва без Лионел. Вратата е необятно отворена за Гонсало Игуаин. Планирам да му изпратя повиквателна за идните ни две контроли през февруари. Мауро Икарди не се възползва от своите шансове, които получи по време на квалификациите и не съумя да вкара голове “, сподели още Хорхе Сампаоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР