Селекционерът на английския национален отбор Гарет Саутгейт отхвърли критиките относно

...
Селекционерът на английския национален отбор Гарет Саутгейт отхвърли критиките относно
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт отхвърли критиките за лошото начало на Англия в Лига на нациите

Селекционерът на британския народен тим Гарет Саутгейт отхвърли рецензиите по отношение на несполучливия старт на неговия отбор в Лигата на нациите и съобщи, че няма да разреши вземането на решения да бъде повлияно от реакциите на последните им изяви.

Англия загуби с 0:1 от Унгария в първия си мач предходната седмица, преди да направи тъждество 1:1 с Германия в Мюнхен във вторник.

" Знам какво желаех от тези мачове. Приемам също, че с Англия ще бъда съден и би трябвало да спечелвам всеки дуел. Но аз мисля малко по-различно от това и одобрявам, в случай че има рецензия. Но би трябвало да взема верните решения за играчите, за тима ", разяснява Саутгейт.

Тъй като Англия е хазаин на Италия в събота и Унгария три дни по-късно, Саутгейт би трябвало да направи промени в състава, тъкмо както направиха други европейски тимове.

" Видяхте в цяла Европа - Франция направи 10 смени в тима, Испания - осем, Португалия - седем. Това е много брой мачове, в които тимовете мислят за благосъстоянието на играчите до известна степен, прохлада, само че също по този начин се приготвят за Световно състезание ", добави той.

Защитникът Трент Александър-Арнолд беше освободен от тима след дългия си сезон с Ливърпул, само че Саутгейт сподели, че се надява Фил Фоудън да се възвърне от ковид в точния момент, с цел да играе против Италия.
 Германия - Англия 1:1 в Лига на нациите
Странна дузпа остави без победител футболната класика Германия - Англия

Равенство 1:1 в Мюнхен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР