Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт се изказа ласкаво за отбора

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт се изказа ласкаво за отбора
Коментари Харесай

Саутгейт: Готвим се за дузпи

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт се изрече ласкаво за тима на Сенегал, който е противникът на " трите лъва " в 1/8-финалите на Световното състезание в Катар. Двата тима излизат на следващия ден на " Ал Баит " в спор за място на 1/4-финалите, като англичаните са готови даже за дузпи, макар че задачата на островитяните е да завоюват в постоянното време.
 
" В тима на Сенегал има положителни характерности и добра конструкция. Те са впечатляващи. Знам доста добре какъв брой е сложна задачата ни на следващия ден. Сисе прави страхотна работа. Нямаха шанс да излязат от груповата фаза в Русия, само че тук за изцяло справедливо на 1/8-финалите.

В този шампионат виждаме по какъв начин се развива футболът в целия свят. В исторически проект тимовете от Южна Америка и Европа преобладаваха, само че видяхме в груповата фаза, че арабските, африканските и азиатските отбори реализираха огромни резултати против тимове, които са доста по-напред в ранглистата.
 
Подготвени сме и за дузпи, само че задачата ни е да спечелим мача и да избегнем продължения и дузпи. Ако обаче се стигне до такава степен, би трябвало да сме подготвени душевен и физически. И аз мисля, че сме подготвени ", съобщи Саутгейт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР